Proeverijen op maat

Er valt altijd wel iets te beleven in de Kaaf, maar heb je liever een besloten proeverij met een groep vrienden/familie/collega’s, vraag dan een proeverij op maat aan.

Van luchtige en toegankelijke proeverijen tot intensieve en diepgaande masterclasses. Van een breed scala aan wijn tot een verdieping in een bepaald land, gebied of druivenras; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Opties proeverij

 1. Just Wine Please
  Middelsegment wijnen zonder hapjes (wel inclusief brood met olijfolie) €20,00 p.p. Mogelijk vanaf 15 personen
 2. Wine & Bites
  Middelsegment wijnen met verschillende hapjes (denk aan kaas, charcuterie, brood met olijfolie ed.) €25,00 p.p. Mogelijk vanaf 10 personen
 3. Fancy Wine & Bites
  Middelsegment wijn (en 1 top) met luxe hapjes (naast brood en kaas ook luxe vishapjes e.d.) €30,00 p.p. Mogelijk vanaf 10 personen.
 4. Double Fancy
  Middel-Top segment wijn met luxe gerechtjes (naast brood met olijfolie ook wat kleine gerechten) €50,00 p.p. Mogelijk vanaf 20 personen.

Een kleine greep uit mogelijke thema’s

 1. Proeven als een sommelier: mix van druivenrassen en wijnlanden met de nadruk het ontdekken van de verschillende smaakprofielen van wijn.
 2. Frankrijk
 3. Italië
 4. Spanje
 5. Europa
 6. Australië en Nieuw-Zeeland
 7. Zuid-Afrika
 8. Nieuwe wereld
 9. Druivenrassen de wereld rond
 10. Oude wereld versus nieuwe wereld
 11. Vreemde druiven en vreemde landen
 12. Wijn & Kaas
 13. Wijnquiz
 14. Rose
 15. Bubbels
 16. Verrassing

Zit er geen proeverij bij die u zoekt? Neem dan contact op met ons via het contactformulier met uw wensen. Dan kijken wij wat er mogelijk is.

Contact opnemen voor offerte