Over de winkel

“Henri Bloem Leiden: dé speciaalzaak voor elke wijnliefhebber!” staat er op de website. En dat is zeker zo. Bij ons kun je terecht voor prachtige wijnen uit de Bordeaux, spannende wijnen uit de nieuwe wereld, pareltjes onder €5-6,- en patsers van €200,-. Naast wijn hebben wij tijdschriften en boeken over wijn, wijngadgets, bestek, chocolade, glaswerk en leuke cadeaus.

Even voorstellen

Ernst en Inge; tegenpolen in alles en daarom het perfecte duo die van de winkel een totaal en complete beleving maakt. Voor beiden was wijn een grote hobby die inmiddels knap uit de hand is gelopen. Ernst begon wijnkoperij Henri Bloem in Leiden in 2008. Na een tijdje invallen en meehelpen is Inge in maart 2016 er voltijd bijgekomen.

Ernst is Old School en Inge een Nieuwe Wereld Kind en deze combinatie zorgt voor een evenwichtige en representatieve winkel. Wij hebben immense passie voor wijn en werken hard om de smaak van alle terugkerende klanten te leren kennen en te onthouden zodat wij jou altijd iets nieuws en spannends aan kunnen bevelen. Kom ons beter leren kennen. Vooral op zaterdag, dan schenken we je meteen een glaasje in. Tot snel!