Zoë’s Workshop Spanje en Charcuterie

42.50

Op wijn’reis’ met Zoë, that Makes Sense!

13 op voorraad

Beschrijving

Charcuterie, of wel het vleesplankje is erg populair bij de borrel. Je ziet allerlei soorten vleeswaren voorbij komen die je kunt proeven. Als je optimaal wil genieten van jouw vleesplankje, kun je het beste een mooie wijn uitkiezen die hier goed bij past.
Zo sluiten de smaken bij elkaar aan of versterken ze elkaar zelfs.

Wil je meer leren over hoe en waarom je sommige wijnen met sommige charcuterie wel/niet kunt combineren?

Dan nemen we je graag mee op een ontdekkingstocht! Proef en ervaar verschillende wijnen naast verschillende charcuterie, zo leer je hoe je perfecte combinaties kunt maken de volgende keer dat je een charcuterie/wijncombinatie gaat maken.

Voor wie is deze workshop geschikt?
* Geschikt voor iedereen ongeacht wijnkennis
* Geschikt voor groepen/partners/alleen

Wat komt er aan bod?
* Basis termen/begrippen wijnwereld
* Theorie van combineren wijn en charcuterie
* Praktijk van combineren wijn en charcuterie
* 6-8 verschillende wijnen/hapjes

Locatie: Henri Bloem, Levendaal 96-98
Datum: 17 juni 2023
Tijd:  19:30-22:15