€0.00
Voor de wijn en spijs liefhebber!
11 op voorraad
Beschrijving
Veel wijnliefhebbers hebben moeite met het combineren van gerechten uit de meestal wat pittigere Oosterse keuken met o.a. gerechten uit India, Indonesië, Thailand of Japan. Op deze avond proef je verschillende Oosterse hapjes met wijnen om in het vervolg zelf betere combinaties te maken.
Uitgebreide wijnkennis is niet noodzakelijk. Kom genieten van een leerzame avond met heerlijke wijnen en diverse Oosterse hapjes! Ook erg geschikt als cadeau.
Deze avond wordt georganiseerd door wijndocent en vinoloog Titia Boxma.
Inschrijven of meer informatie? bel naar 06-22035492 of stel je vraag via keytowine@gmail.com
NB: de betaling loopt via Key to Wine
TIP! Wil je deze cursus cadeau geven? Geef dit aan in de notities bij je bestelling, dan verzorgen we een cadeaubon voor de gelukkige!
Locatie: Henri Bloem, Levendaal 96-98
Datum: Woensdag 13 december 2023
Tijd: 19:45 -22:15