Wijncursus voor beginners SDEN2 ~ MAART 2024

0.00

Nog meer weten over wijn? Volg dan deze vervolgcursus op SDEN1!

6 op voorraad

Beschrijving

In de mooie sfeervolle  wijnwinkel kun je ook je wijnkennis vergroten. De wijncursussen worden op 3 verschillende niveaus gegeven en zijn gezellig, no-nonsense en informatief. Het is ook mogelijk om landelijk erkende diploma’s te behalen

SDEN 2/WIJNCURSUS VOOR BEGINNERS

Wijn is een boeiend product: hoe meer je van wijn weet, hoe interessanter het wordt. Veel mensen drinken met plezier een goed glas wijn en zouden graag iets meer over wijn willen weten. Hoe kies ik een wijn uit een wijnkaart of in het schap? Hoe herken ik druivenrassen? Welke wijn kan ik bewaren en hoe? Welk gerecht past bij deze wijn?

Deze basiscursus laat je in vijf avonden van ongeveer 2,5 uur kennis maken met alle facetten van wijn! Je leert herkennen wat je lekker vindt en komt meer te weten over wat de betekenis is van de informatie op het etiket. Ook wijnwetgeving en wijnbouw/wijnbereiding komen aan bod. Kortom een cursus voor de beginnende professional of echte liefhebber.

Tijdens de cursusavond ontvang je 10% korting op de wijnen!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Consumenten, wijnliefhebbers. Medewerkers horeca, wijnafdeling in supermarkt Werknemers in een wijnhandel, slijterij of groothandel.

Geen toelatingseisen (behalve de rechtmatige leeftijd om wijn te mogen proeven).

De cursus kan afgesloten worden met een examen voor een landelijk erkend diploma Wijnoorkonde SDEN 2 (niet inbegrepen). Deelname aan het wijnexamen is niet verplicht maar als je deel wilt nemen aan het examen, moet je rekening houden met circa 20 uur zelfstudie.

Data:

Woensdag  en 6,13,20 en 27 maart en 10 april
19.45-22.15 uur

Lokatie

Levendaal 96-98
2311 JN Leiden

Prijs

€295,- per persoon, exclusief lesboek en examen

Voor meer informatie bel of mail met Titia:
06-22035492
Keytowine@gmail.com

NB: de betaling loopt via Key to Wine

Er vindt ook een SDEN 2  vanaf dinsdag 16 januari plaats.