€0.00
Ben je wijnliefhebber of werkzaam in de bediening van een restaurant en wil je leren hoe je wijn combineert met eten?
7 op voorraad
Beschrijving
Ben je wijnliefhebber of werkzaam in de bediening van een restaurant en wil je leren hoe je wijn combineert met eten?
Leer in 2 avonden alles wat je moet weten om de beste wijn bij een gerecht te kiezen.
Na een stukje theorie, ga je aan de hand van een aantal kleine gerechten ervaren welke wijnen wel of juist niet combineren.
Door deze cursus ben jij beter in staat om wijn op een wijnkaart in een restaurant te selecteren of thuis een goede wijn bij een gerecht te kiezen.
Voorkennis is niet nodig, houden van lekker eten en wijn wel!
Deze cursus wordt gegeven door wijndocent en vinoloog Titia Boxma.
Data:
Dinsdag 14 en 28 november
Van 19.45 – 22.15 uur
Prijs: €125 pp
De betaling gaat via Titia Boxma, Key to Wine
Voor meer informatie bel of mail met Titia:
06-2203-5492
Keytowine@gmail.com