Wijn & Spijscursus in 2 avonden

125.00

Ben je wijnliefhebber of werkzaam in de bediening van  een restaurant en wil je leren hoe je wijn combineert met eten?

12 op voorraad

Beschrijving

Ben je wijnliefhebber of werkzaam in de bediening van een restaurant en wil je leren hoe je wijn combineert met eten?

Leer in 2 avonden alles wat je moet weten om de beste wijn bij een gerecht te kiezen.

Na een stukje theorie, ga je aan de hand van een aantal kleine gerechten ervaren welke wijnen wel of juist niet combineren.

Door deze cursus ben jij beter in staat om wijn op een wijnkaart in een restaurant te selecteren of thuis een goede wijn bij een gerecht te kiezen.

Voorkennis is niet nodig, houden van lekker eten en wijn wel!

Deze cursus wordt gegeven door wijndocent en vinoloog Titia Boxma.

Data:
Dinsdag 6 en 27 juni

Van 19.45 – 22.15 uur
Prijs: €125 pp

De betaling gaat via Titia Boxma, Key to Wine

Voor meer informatie bel of mail met Titia:
06-2203-5492
Keytowine@gmail.com